منو
 صفحه های تصادفی
تیره فرفیون
هنر و صنعت در اوایل قرن بیستم
کافور
ولایت محوری و عدم آفرینش جهنم
مدافع کنار
حتمی بودن خروج سفیانی - حمران : 2
گمانه
خوردن غذای بهشتی در خدمت رسول خدا
کارت صدا
امام باقر علیه السلام و خبر از آینده زید بن علی بن الحسین
 کاربر Online
337 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  سه شنبه 14 تیر 1384 [05:49 ]
  آیا می دانید که چرا آب در کوزه سفالی گواراتر می شود؟
 

آیا می دانید که چرا آب در کوزه سفالی گواراتر می شود و چرا در قدیم که یخچال نبود، آب در کوزه خنک تر می شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟questionsurprised

  امتیاز: 1.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  پنج شنبه 16 تیر 1384 [11:35 ]
  > آیا می دانید که چرا آب در کوزه سفالی گواراتر می شود؟
 

خاک دی اتمز ، خاکی است که خاصیت جذب مواد و یونها را دارد. مثال برای این نوع خاکها، خاک رس و خاک کائولن (خاک چینی ) است. خاک رس، یونهای کلسیم را جذب می کند و یونهای سدیم را پس می دهد.به همین علت است که اگر آبی را در داخل کوزه سفالین نگهداری کنیم، آب گواراتر می شود. یعنی در اصل، خاک رس، عمل حذف سختی آب را انجام می دهد.surprised

چون کوزه سفالی در ساختار خود دارای منافذی است، از این منافذ قطراتی از آب با گرفتن گرمای داخل کوزه، بخار شده و به این ترتیب آب داخل کوزه خنک تر می شود.cool














  امتیاز: 0.00