اسیدهای چرب امگا 3 گروهی از اسیدهای چرب هستند که بدن قادر به ساختن آنها نیست و باید از طریق مواد غذایی وارد بدن شوند. یکی از افراد این خانواده " اسید لینولنیک" با ساختمان 18 کربنی و دارای 3 پیوند غیر اشباع در ساختمانش میباشد.
اسیدهای چرب امگا 3 دارای خواص زیر هستند:
حملات قلبی را کاهش داده و باعث تعدیل فشار خون میشوند.
تحقیقات اخیر دانشمندان ایرانی نشان میدهد کمبود امگا 3 در بدن باعث ریزش مو و ضایعات پوستی میشود. طبق همین تحقیقات کمبود امگا 3 و امگا 6 در بدن عوارض دیگری چون افزایش شکنندگی مویرگها ، ترمیم نشدن زخمها ، افزایش چسبندگی پلاکت ، تاخیر در رشد نوزادان ، افزایش استعداد عفونت و اختلالات عصبی را در پی دارد.
بدن قادر به تولید امگا 3 نیست، از این رو این چربی باید از خارج تامین شود. امگا 3 بیشتر در گردو ، لوبیا ، سویا ، دانه کتان ، ماهی و غذاهای غنی شده از جمله تخم مرغ ، آب میوه و بیسکویت یافت میشود.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!