منو
 کاربر Online
944 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  یکشنبه 02 مرداد 1384 [04:35 ]
  خواص اسیدهای چرب امگا 3
 

خواص اسیدهای چرب امگا 3


اسیدهای چرب امگا 3 گروهی از اسیدهای چرب هستند که بدن قادر به ساختن آنها نیست و باید از طریق مواد غذایی وارد بدن شوند. یکی از افراد این خانواده " اسید لینولنیک" با ساختمان 18 کربنی و دارای 3 پیوند غیر اشباع در ساختمانش می‌باشد.

اسیدهای چرب امگا 3 دارای خواص زیر هستند:

  • حملات قلبی را کاهش داده و باعث تعدیل فشار خون می‌شوند.
  • از بیماری سنگ کلیه جلوگیری می‌کنند.
  • از سکته مغزی و ابتلا به بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کنند.
  • از بیماری استئوپروز یا پوکی استخوان جلوگیری می‌کنند.
  • اسیدهای چرب این خانواده خطر ابتلا به سرطانهای سینه و پروستات را کاهش می‌دهند.

اسیدهای چرب امگا 3 در روغن ماهیها ، شیر مادر ، روغن کلزا ، گردو ، سبزیجات تیره رنگ و گوشت و تخم مرغ یافت می‌شوند.

همچنین مقاله اسید چرب را در دانشنامه ببینید.





  امتیاز: 0.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فاطمه رحمانی 3 ستاره ها ارسال ها: 55   در :  پنج شنبه 13 مرداد 1384 [12:45 ]
  > خواص اسیدهای چرب امگا 3
 

تحقیقات اخیر دانشمندان ایرانی نشان می‌دهد کمبود امگا 3 در بدن باعث ریزش مو و ضایعات پوستی می‌شود. طبق همین تحقیقات کمبود امگا 3 و امگا 6 در بدن عوارض دیگری چون افزایش شکنندگی مویرگها ، ترمیم نشدن زخمها ، افزایش چسبندگی پلاکت ، تاخیر در رشد نوزادان ، افزایش استعداد عفونت و اختلالات عصبی را در پی دارد.
بدن قادر به تولید امگا 3 نیست، از این رو این چربی باید از خارج تامین شود. امگا 3 بیشتر در گردو ، لوبیا ، سویا ، دانه کتان ، ماهی و غذاهای غنی شده از جمله تخم مرغ ، آب میوه و بیسکویت یافت می‌شود.

  امتیاز: 0.00