منو
 کاربر Online
565 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  چهارشنبه 23 شهریور 1384 [09:41 ]
  بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 


  • آیا تا بحال بشقاب پرنده دیده‌اید؟

  • تا چه اندازه به وجود بشقاب پرنده اعتقاد دارید؟

  • حیات در کرات دیگر را تا چه اندازه می‌پذیرید؟

  • آیا آدمهای فضایی با بشقاب پرنده نقل مکان می‌کنند؟

  • نظرتون در مورد جنگ ستارگان چیه؟

  • در مورد روءیت اشیاء نورانی سال گذشته در اکثر شهرهای ایران ، آیا بشقاب پرنده بودند یا ماهواره‌های جاسوسی یا ............. ؟ نظرتون چیه؟

لطفا مطالب خود را جهت استفاده سایر دوستان به بحث بگذارید.

  امتیاز: 2.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  پنج شنبه 24 شهریور 1384 [11:30 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

با سلام

  • به نظر میرسد بشقاب پرنده ها وجود خارجی ندارند. شاید هم بی ارتباط با سراب کیهانی و ... نیستند.
  • آثار حیات در برخی از کرات از جمله ماه ، مریخ و ... کشف شده اما به اثبات 100% نرسیده.
  • آدمهای فضایی بعضیها میگویند از کرات و سیارات و یا از جهانهای دیگر آمده‌اند نمیدونم چقدر صحت دارد آثاری از خود بجای گذاشته‌اند و تکه پاره‌ای از لباسهاشون و ... یافته شده است. و به گفتی برخیها با آنها ملاقات هم داشته‌اند.

  • جنگ ستارگان منظورتان قضیه آمرکاست یا انفجارات فضایی و ... من نمیدونم؟
  • این اشیاء نورانی برخی از متخصصان میگویند که مربوط به گذر زهره و هاله‌های و حلقه‌‌های نورانیش هست و عده‌ای عوام اعتقادشون بر این هست که مربوط به ماهواره‌های جاسوسسی آمریکا و ... هست، خودتان صاحب اختیارید که تشخیص دهید.

این نظر شخصی بود. شما هم نظر دهید این قضیه بشقاب پرنده برا ما هم مشخص بشه؟

  امتیاز: 2.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه یاری 3 ستاره ها ارسال ها: 237   در :  پنج شنبه 24 شهریور 1384 [11:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

شاید شروعی برای دوران جدید بشقابهای پرنده را بتوان سالهای 1946 و 1947 دانست . در این سالها که جامعه انسانی از پیشرفتهای علمی و فنی خود کاملا به وجد آمده بود؛ به یکباره گزارشهای فراوانی از مشاهده اجرام پرنده ناشناس در گوشه و کنار آمریکا و اروپا منتشر شد . در ابتدا گمان می شد این اجرام نوعی ابزار پروازی جدید و ساخت شوروی سابق است که اینک در آغاز جنگ سرد قرار است نقش جاسوسهای هوایی بلوک شرق را بر عهده گیرد اما انتشار گزارش رویت این سفاین بیگانه! بر فراز کاخ کرملین در مسکو و سپس نقاط دیگر شوروی و انتشار این نکته که روسها هم مدتی است با این میهمانان ناخوانده درگیر هستند توجه دانشمندان را به سوی پاسخ متفاوتی رهنمون ساخت.

سازمانهای هوایی و فضایی دو قدرت شرق و غرب هریک کمیسیونهای ویژه ای را برای بررسی این موارد ترتیب دادند هدف اصلی این کمیسیونها پاسخ به دو سوال اصل بود نخست آنکه اجرامی که رصد آنها توسط گروهی از افراد از طیفهای مختلف از کشاورز گرفته تا خلبانها و حتی برخی از فضانوران گزارش می شد آیا واقعا وجود دارند و اگر اینطور است منشا آنها چیست ؟ و دوم اینکه آیااین اجرام خطری برای امنیت ملی کشورها و در مرحله بعد زمین به بار خواهند آورد؟ یکی از این کمیسیونها در سال 1953 تاسیس شد و به بررسی دقیق تمام گزارشهای منتشر شده تا آن موقع پرداخت و در سال 1954 گزارش این کمیسیون منتشر شد در این گزارش سعی شده بود با دلایل علمی وجود یوفوها به چالش کشیده شود. اگرچه انتظار می رفت با انتشار این گزارش داستان بشقابهای پرنده پایان پذیرد اما سیل مشاهدات ادامه داشت و در نهایت در سال 1956 سازمان نیکاپ (NICAP) یا کمیته ملی تحقیقات پدیده های فضایی مسولیت تحقیق را بر عهده گرفت این کمیسیون با عضویت چندین مقام هوانوردی و اعضا سابق CIA تلاش داشت تا به توضیحی دقیق دست یابد.

در همان زمان پروژه معروف به کتاب آبی که هدفش بررسی دقیق گزارشهای مربوط به این موارد بود آغاز شد و البته هیچگاه گزارش نهایی آن فرصت انتشار نیافت چراکه در 27 اوت 1966 به دلیل اختلالی که در سیستم مخابرات پایگاه استرتژیک موشکهای قاره پیما در داکوتای شمالی و همزمان با رویت شیء پرنده ناشناسی رخ داد ، جانسون رییس جمهور وقت آمریکا را وادار کرد تا دستور تشکیل یک کمیسیون دیگر به سرپرستی ادوارد کندون را صادرکند.. وی و همکارانش به بررسی بیش از 100 مورد از معتبرترین گزارشها پرداختند. اعضا این کمیسیون 60 نفره که اعضا ان را تیمی از اخترشناسان ، مهندسان ، خلبانان و حتی روانشناسان تشیکل می دادند؛ سرانجام نتیجه این تحقیق را که به گزارش کندون مشهور شد در 1000 صفحه و با تایید آکادمی ملی علوم امریکا ، منتشر کردند.

در این گزارش مفصل اعلام شده بود تمامی موارد بررسی شده در این گزارش دارای توضیحات علمی و قابل قبول بوده و ارتباطی با موجودات هوشمند فرازمینی یا فعالیتهای جاسوسی دیگر کشورها ندارند. در روسیه نیز داستان با عاقبتی مشابه مواجه شد. یک گروه 18 نفره به نام کمیسیون دایمی امور فضایی مسولیت بررسی این گزارشها را بر عهده داشت و پس از آن نیز کمیسیون علمی شوروی به بررسی دقیق آنها پرداخت و سرانجام اعلام شد که بررسی تمام گزارشات رسیده نشان از آن دارد تمام اینموارد دارای منشا طبیعی بوده اند و هیچ موردی به صورت مشکوک باقی نمانده است.

این گزارش ها اگرچه با ذایقه علاقمندان ارتباط با موجودات فضایی سازگاری نداشت اما انجام آنها نشان از اهمیت یافتن این موضوع در بین اذهان علمی جامعه داشت اینک طبقه بندیهای گوناگونی برای این اشیا ناشناس انجام شده بود. گزارشهای معتبر در سه دسته با عنوان برخورد نزدیک از نوع اول تا سوم دسته بندی می شد. در برخورد نوع اول افراد تنها این اشیا را می دیدند ، در نوع دوم علاوه بر دیدار با آنها صدای این اشیا نیز به گوش می رسید و در برخورد نزدیک از نوع سوم علاوه بر دیدن سفاین بیگانه وشنیدن صدای آنها ملاقاتهایی نیز بین سرنشینان آن با زمینیان گزارش می شد.

اگرچه با گذشت زمان از تعداد این گزارش ها کاسته شد اما این به معنی متوقف شدن آنها نبود. هنوز بیش از یکسال از ادعای پزشکان فرقه" رائلی" مبنی بر موفقیت در شبیه سازی انسان نمی گذرد . اعضا این فرقه که خبر این فعالیت آنها چندی پیش تیتر اول تمام خبرگزاریهای جهان بود خود را مرید مردی به نام "رائل" می دانند وی معتقد است در یکی از کوهنوردیهای هفتگی خود در آمریکا با موجودات فضایی ملاقات کرده و آنها به او اعلام داشته اند که به زودی برای ملاقات دوباره به زمین بازخواهند گشت و ضمن آموزش روش کلونینگ انسان به او از او خواسته اند زمینه را برای بازگشت آنها آماده کند!

... در دوره جدید که موج رویت بشقابهای پرنده به اوج رسید نام ایران نیز در بین کشورهایی قرا رگرفت که نه تنها تعداد قابل توجهی گزارش از آن مخابره می شد بلکه تعدادی از گزارشهای مهم از نظر طرفداران وجود بشقابهای پرنده در ایران رخ داده بود . در این بین یکی از گزارشها اهمیت بیشتری داشت. شی ناشناس پرنده که در بامداد روز 19 سپتامبر سال 1976 در تهران دیده شد. بر اساس گزارشی از این ماجرا که در 31 اگوست 1977 منتشر شد ساعت 12:30 نیمه شب 19 سپتامبر تلفنهایی از منطقه شمیرانات به نیروی هوایی ارتش ایران زده می شود و طی آن گزارش رویت یک شی پرنده ناشناس در افق شمالی گزار ش می شود. دقایقی بعد برج مراقبت فرودگاه مهرآباد تهران حضور این جرم را در رادار خود تایید می کند و بلافاصله یک فروند هواپیمای شکاری به تعقیب آن بر می خیزد با نزدیک شدن هواپیما به این جرم سیستم رادیویی هواپیما از کار می افتد و جنگنده دوم به هوا بر میخیزد اما او نیز نمی تواند علی رغم مانورهای پیچیده پروازی به او نزدیک شود در پایان تعداد این اشیا از یک مورد به سه مورد افزایش یافته و سپس ناپدید می شوند.

اما بهار بشقابهای پرنده در ایران سالها بعد ازا ین تاریخ فرا رسید. شاید انتشار گزارشهایی پراکنده در این زمینه ادامه داشت اما داستان در پاییز 1369 به اوج رسید زمانی که دکتر داریوش ادیب که پیش از آن بیشتر به واسطه تدوین مجموعه چهار جلدی جواهر شناسی شناخته می شد کتابی با نام اسرار بشقابهای پرنده را ترجمه و منتشر کرد . این کتاب ترجمه داستانی به نام «COMMUNION - A true story »بود که در واقع خاطرات نویسنده آن ویتلی استریبر از دزدیده شدنش توسط موجودات فضایی ( یک برخورد نزدیک نوع سوم و البته بسیار هیجان انگیز!!) به حساب می آمد اما پیشگفتار کوتاه داریوش ادیب بر این کتاب بیش از متن اصلی و طولانی آن مهم به نظر می آمد چراکه در آن ضمن یادآوری خاطره ای از ملاقات با پسری که مدعی دیدار با بشقابهای پرنده در پارک جنگلی عباس آباد تهران بود تصاویری را که وی از بشقابهای پرنده در تهران گرفته بود منتشر می ساخت .

تصاویری که گفته شد در ماهنامه بشقابهای پرنده ( که در آمریکا منتشر می شود ) نیز منتشر شده است. در همان سالها داریوش ادیب سلسله مقالاتی در روزنامه اطلاعات به عنوان یکی از روزنامه های پرمخاطب ایران منتشر کرد و در آن با ارایه شواهد زیاد سعی دراثبات حیات هوشمند فرازمینی و بشقابهای پرنده نمود. یکی از این موارد صورت فرعون مریخی بود که بعدها توسط تصاویرفضاپیمای مدارگرد مریخ موسوم به MGS ماهیت اصلی آن مشخص شد. در تصاویر دقیق این تپه یک کیلومتری طبیعی هیچ نشانی از صورت انان نیست و فقط بر اثر بازی نور و وضوح کم تصاویر اول به این صورت دیده شده است .

مدتی بعد از موج اولیه ماهنامه نجوم به پاسخگویی به برخی از این شایعات پرداخت که نتیجه ان مجموعه مقالاتی بود که همراه با یک راهنمای عملی عکاسی از بشقابهای پرنده این موضوع را نه تنها رد، بلکه مطبوعات کشور را به دلیل انتشار چنین گزارشهایی مورد انتقاد قرار می داد. در این مقاله ها نشان داده شده که چگونه مردم پدیده های نجومی و جوی را با اشیای ناشناس پرنده اشتباه می گیرند .همین طور توضیح داده شده که چگونه حتی به کمک یک چراغ مطالعه می توان تصویری از یک بشقاب پرنده ساخت.

داستان بشقابهای پرنده در ایران برای چندین سال دوران آرامی را سپری کرد تا اینکه از اوایل دو سال گذشته و با مشاهده اشیا نورانی در برخی شهرها بار دیگر داستان از نو آغاز شد. اولین گزارشها از مرزن آباد و سپس بابل و مشکین شهر آغاز شد جایی که گویها نورانی می توانست علاوه بر اینکه موجب وحشت اهالی شود حتی خسارات زیادی به جای گذارد این پدیده که همزمان در برخی از کشورهای جهان هم رویت شد به سرعت مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه به زودی مشخص شد آذرگویهای گلوله ای که یک پدیده نادر ولی شناخته شده است البته در مورد بابل گونه ای از تخلیه انرژی ژئو فیزیکی علت اصلی حادثه اعلام شد اما مشکین شهر نه تنها پایان داستان آذرخشهای گلوله ای را رقم زد آغاز فصل جدید بشقابهای پرنده نیز از همانجا آغاز شد.

25 و 26 فروردین ماه 1383 خبرگزاریها خبر مشاهده شی ناشناس نورانی را در آسمان مشکین شهر و اردبیل دادند بلافاصله صدا و سیما تصاویری که توسط یک دوربین آماتوری از این اجرام تهیه شده بود منتشر ساخت و بدین ترتیب موج جدید آغاز شد خبرگزاری ایرنا در کمتر از 72 ساعت بیش از 6 خبر از رویت این اجرام در آسمان شهرهای مختلف ایران از مشکین شهر و اردبیل گرفته تا گنبد کاووس و تبریز و اراک و اشنویه و سنندج و ... منتشر کرد.

... گزارش اول از دوشی پرنده ناشناس در آسمان سخن می گفت که تلالوئی با رنگهای مختلف داشتند و حرکتهایی نامشخص در آسمان انجام می دادند هنوز در باره این گزارش نمی توان اظهار نظر کرد چراکه هیچ داده مشخصی از آن وجود ندارد اما در بقیه موارد با شی درخشان در افق جنوب غرب یا شمال غرب مواجه شدیم که حتی از آن هم تصاویری تهیه و پخش شد. به غیر از گزارش اول که مانند رویت بسیاری از اجرام پرنده اطلاعات ناقص و نامشخصی دارد برای بقیه پاسخ قاطعی وجود دارد. چیزی که حتی باور آن نیز مشکل است که چطور چنین شمار زیادی از مردم و رسانه ها به آن بی توجه بوده اند.

گزارش ایرنا از دیده شدن این شی در تبریز را مرور کنید :« تعدادى از شاهدان عینی گفتند یک شی نورانی را چهارشنبه شب درآسمان تبریز مشاهده کرده اند. به گفته آنان ، این شی که طیف هایی از نورهاى قرمز، آبی و سبز از آن به سرعت ساطع می شده مقارن ساعت 30 / 20 چهارشنبه درجنوب آسمان تبریز در منطقه ولیعصر رویت شد... در طرفین این شی نورانی دو بازوى نورانی خط گونه وجود داشت. وى افزود این شی از سمت شرق به غرب با سرعتی بسیار کند و غیرمحسوس در حرکت بود.»

ایرنا : 26 فروردین 1383 برابر با 14 آوریل2004

یک شی نورانی بار دیگر سه شنبه شب در ارتفاع پائین در ضلع جنوبی شهر گنبدکاووس دیده شد. به گفته منابع مردمی ، این شی از ساعت 20 تا22 و30 دقیقه در آسمان ظاهر شده و رنگ هاى مختلف از خود انعکاس می داد. این شی نورانی ، کم کم در آسمان ناپدید شد. دوشنبه شب نیز یک شی نورانی در ارتفاع پایین در ضلع جنوبی شهر گنبدکاووس مشاهده شده بود. "ایرنا" گزارش داده بود که این شی به مدت 90 تا120 دقیقه در آسمان ظاهر شده و رنگ هاى مختلف از خود انعکاس می داد. از این شی نورانی ، دو نور جدا شده و کم کم در آسمان ناپدید شد»

آیا این توصیفها که د رگزارش مشاهدات شاهدان عینی نیز نقل شده است شما را یاد بانوی زیبای منظومه شمسی نمی اندازد؟ زهره این روزها ازتربیع گذشته و به حالت هلالی خود نزدیک می شود به همین دلیل تقارن نورش در زمین کاملا یکسان نیست و همین امر باعث تشدید پراش نوری در یک جهت می شود ، پدیده ای که شاهدان از ان به نام بازوهای اطرافش یاد کرده اند . حرکت غیر محسوس شرق به غرب چیزی جز مشخصه آشکار ستارگان و البته سیارات نیست و به یاد داشته باشید که در تمام گزارشها (منهای گزارش اول) این شی در افق غربی قرار دارد . علت تغییر رنگ زهره در هنگام غروب و در شهرها نیز پدیده جدیدی نیست آلودگی جوی و وجود ذرات معلق در جو زمین از یک سو و از سوی دیگر بازتاب گرمای جذب شده در طول روز از زمین در ساعات اولیه غروب باعث تشدید پراش نور این سیاره می شود .

البته این اولین باری نیست که زهره مردم را به اشتباه انداخته است. رونالد ریگان رییس جمهور اسبق ایالات متحده (زمانی که فرماندار یکی از ایالات آمریکا بوده است)یک شب که از پنجره اتاق کا رخود نگاهی به بیرون انداخت نور خیره کننده ای را دید که او را مستقیما زیر نظر گرفته بود بلافاصله جلسه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد و دستور بررسی پدیده صادر شد او فکر می کرد توسط هواپیماهای جاسوسی روسیه زیر نظر گرفته شده است غافل از اینکه به زهره می نگرد. در جریان جنگ جهانی دوم نیز بارها خلبانهای نیروی هوایی آمریکا در بازگشت از ژاپن به روی زهره آتش گشودند.

به هر حال عدم وجود نهادی معتبر که وظیفه پاسخگویی به چنین مسایلی را( که قطعا بعد از این نیز با آن روبرو خواهیم بود ) بر عهده داشته باشد کماکان احساس می شود. در حالی که این موضوع با یک تماس ساده به مراکزی مانند انجمن نجوم ایران یا ماهنامه نجوم قابل توجیه برای رسانه ها بود.

اما آیا حل شدن معمای اشیا پرنده بهار 83 ایران به معنی بسته شدن کامل این پرونده در ایران و جهان خواهد بود . قطعا خیر. تا زمانی که مسایل را از دریچه مربوط به ان بررسی نکنیم همواره احتمال رخ دادن موارد مشکوک اینگونه ای وجود دارد اگر ندانیم در اسطوره شناسی کهن نقش دایره در حال پرواز سمبلی باستانی است که گاهی خود را در شکل ماندالای هندی و بودایی نمایان می سازد و گاهی به شکل محوطه معابد کهن، نخواهیم توانست توجیه شی پرنده نقش برجسته های کهن را درست درک کنیم و اگر فراموش کنیم که در دید اساطیری تجلی امر مقدس با ظواهر وحشت همراه است ممکن خواهد بود توصیفی از تجلی یک امر مقدس را با مراحل فرود یک سفینه فضایی اشتباه بگیریم و اگر به خود اجازه دهیم بدون بررسی کامل همزمانیهای خاص را به یک پدیده مربوط کنیم ممکن خواهد بود اشتباههای سنگینی مرتکب شویم همانگونه که برخی از فضانوردان هنگام گذر از جو زمین اثر حرارتی سفینه را با اشیا پرنده ناشناس اشتباه گرفتند و خلبانهایی که بازتاب نور ابرها را با بشقابهای پرنده مهاجم.

نکته ای که باید به طور خلاصه بر آن تاکید کرد آن است که بحت ما مبتنی بر عدم وجود اشیایی موصوف به UFO که حامل مسافرانی از سیارات دور دستند به معنی تایید این نظر نیست که در کیهان حیات وجود ندارد. بحث آنجا است که ما معتقدیم باید تنها بر اساس شواهد و مدارک علمی به توضیح و تبیین پدیده ها دست زد و انجا که مدارک ما ناتوان از پاسخگویی به پرسشها می شود به جای سعی در ارایه توضیحات نامانوس بپذیریم که در ان مورد ناآگاهیم و فعلا نمی توان در باب آن نفیا و اثباتا سخنی بگوییم. بسیاری از ما بر مبنای محاسبات ریاضی و منطقی و با درک مقیاسی از عالم هستی بر این باوریم که در گوشه ای از این کیهان حیاتی حتی هوشمند وجود دارد. شاید به همین دلیل بیشترین تلاش ما در پیدا کردن این حیا ت و پاسخ به این سوال کهن انجام شده باشد طرح های عظیمی چون SETI به دنبال نشانه های احتمال حیاتند و پیش قراولان سفر به فراسوی منظومه شمسی با خود لوحی را حمل می کنند که محل آغاز سفر آنها را نشان می دهد اما این اعتقاد به وجود حیات دلیل آن نمی شود که زهره و یا هر پدیده آشنا یا نا آشنای دیگری را به جای سفینه ای فضایی به مردم معرفی کنیم موضوع بشقابهای پرنده بدون توجه به صحت و یا کذب بودن گزارشات ارایه شده و بدون توجه به ماهیت اصلی آنها، به عنوان پدیده ای روانی نیز قابل بررسی است کارل گوستاو یونگ در پژوهشی بنیادی در خصوص بشقابهای پرنده ( که ترجمه ان به قلم جلال ستاری و با نام اسطوره ای نو ، نشانه هایی در آسمان منتشر شده است) یاد اور میشود که ظهور و گسترش این پدیده به معنی بروز حادثه ای روانی در ضمیر ناخوداگاه انسان است که ممکن است نشان از گونه ای آشفتگی روانی اجتماعی داشته باشد .

بشقابهای پرنده به عنوان اسطوره ای نو شکل گرفته اند و تا زمانی که با سلاح خرد و تدبیر و استفاده از طیف وسیعی از دانشها به بررسی آنها نپردازیم مطمئن باشید هرروز در گوشه ای از آسمان نشانه ای ظهور خواهد کرد. شاید روزی سفیران تمدنی دور به دیدار ما بیاییند و اسطوره واقعیت پیدا کند اما تا ان زمان حق نداریم زهره و یا سایر پدیده های طبیعی را با آن جایگزین کنیم.


منبع :aarmaan2.persianblog.com




  امتیاز: 0.60     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  جمعه 25 شهریور 1384 [08:24 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

ماهیت بشقاب پرنده


بررسی گزارشهای مشاهده بشقاب پرنده توسط افراد مطلع و آشنا ، فقط معتبر است. زیرا ، بسیاری از کسانی که مدعی مشاهده بشقاب پرنده شدند، اشیاء یا پدیده‌های شناخته شده را به عنوان بشقاب پرنده تلقی کردند. مشهورترین و آشناترین این اشیاء یا پدیده‌ها عبارتند از: موشکهای پرتاب شده توسط هواپیما ، ماهواره‌های برخاسته از زمین ، شهاب ، قطعات شهاب سنگ خرد شده که با انمعکاس نور خورشید روشن دیده می‌شوند، روشن شدن ابرهای ارتفاع پایین توسط خورشید ، طبقات موشکهای حامل ، نورهای به رنگهای مختلف حاصل از سوختن ماهواره‌ها در جو ، گلوله‌های منور نظامی ، هواپیماهایی که فرود آمدنشان را علامت می‌دهند، بالونهای آزمایش ، کره‌های درخشان یا قرصهای براق و روشن حاصل از انعکاس نور توسط سطوح خارجی هواپیماهای مدرن ، دنباله بخار هواپیماها ، سطح بالونهای آزمایشی و هر سطح صیقل داده شده ، حشراتی که در ارتفاعات خیلی بالا پرواز می‌کنند، پرندگان ، هاله نورانی اطراف خطوط سیمهای انتقال برق فشار قوی در اثر احاطه شدن با کریستالهای یخ در زمستان ، سیارات ، ستاره‌های درخشان ، نورافکن ، اعلانات نورانی بدنه هواپیما ، امواج انعکاس یافته رادارهای دور برد روی صفحه رادار (در اثر تغییرات محلی جو) ، هواپیماهای بدون خلبان ، سراب نوری جو ، سراب الکترونیکی یونوسفری ، کاغذ سفید سرگردان در هوا که در اثر تابش نور خورشید درخشان دیده می‌شوند، حباب کف و غیره.



  امتیاز: 2.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline پویا نجفی زنجانی 3 ستاره ها ارسال ها: 194   در :  جمعه 25 شهریور 1384 [16:46 ]
  > بشقاب پرنده
 

با سلام
من مطالب علمی ی جالبی را که تکنیک های علمی مورد استفاده در UFO می باشد به ایمیل آقای خادم فرستادم به همراه عکس ها ی علمی تا ایشان برای سایت استفاده کنند می توانید از ایشان بگیرید و استفاده کنید .
حتی می توانم برایتان ارسال کنم . تا توضیحاتی در باره ی آن هم بیاورید .
لطفا از واژه ی UFO استفاده کنید .

  امتیاز: 1.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline ماهر 1 ستاره ها ارسال ها: 23   در :  جمعه 25 شهریور 1384 [16:46 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

من خودم یک بشقاب پرنده را در بندر انزلی دیدم . و اطمینان دارم که بشقاب پرنده بود .حالا نمی دانم کار امریکا بود یا نه ؟؟؟

  امتیاز: 1.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline پویا نجفی زنجانی 3 ستاره ها ارسال ها: 194   در :  یکشنبه 27 شهریور 1384 [04:39 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

بله لازم است که بگوییم آمریکا از ufo هایی که طراحی کرده برای جاسوسی در نواحی مرزی سایر کشور ها استفاده می کند .
یکی از آنها هم به اصابت گلوله ی ایران در نواحی نزدیک به مشهد سقوط کرده بود

  امتیاز: 2.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 09 مهر 1384 [09:46 ]
  جمع بندی بحث هفتگی: بشقاب پرنده
 


برای رویت جمع بندی بحث هفتگی به لینک زیر مراجعه فرمائید:


  امتیاز: 2.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 مهر 1384 [14:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

دارا

بیشتر داستانها و خبر های مربوط به بشقاب پرنده یا UFO که با عکسهای گوناگون و صورت انسان نمای عجیب و غریبی که از پنجره آن بیرون را نگاه میکند برای سرگرمی مردم تهیه شده اند و واقعیت ندارند .

اما بشقاب پرنده جاسوسی دوستان من واقعی است و همان بشقاب پرنده است , مطالب زیر را ببینید :

بشقاب پرنده هایی که یک شرکت هلیکوپتر سازی در آمریکا میسازد را در عکس زیر ببینید این بشقاب پرنده ها نامشان سایفر است(Cypher) است و بدون سرنشین است و انرژی پرواز چند ساعت را در خود ذخیره دارد و کارش عکسبرداری با دقت زیاد است و برای دفاع از خود حرکت های سریع میتواند بکند .چون سفینهء دورپروازی نیست معمولا در فاصله صد تا دویست مایلی خدمه نظامی آنرا میتوان پیدا کرد که یا آنرا کنترل میکنند یا مشغول جمع آوری اطلاعات هستند . عکس زیر صحنه را برایتان مجسم میکند تا بدانید دنبال چه چیزی بگردید ,از یک دوربین صحرایی میشود برای دیده بانی نقاط حساس استفاده کرد ,من گمان نمیکنم سایفر بتواند تا اطراف نطنز و اصفهان نفوذ کند هر چند امکان نفوذ پرنده های جاسوسی دیگر شناخته شده و نشده کماکان روی این مناطق وجود دارد و نباید آنرا از نظر دور داشت ,ماهواره های جاسوسی در حال حاضر بزرگترین دشمن ما از این بابت هستند و تاسیسات و تجهیزات نظامی باید با توجه به این موضوع طراحی شوند تا از چشم ماهواره ها مصون بمانند و در صورت حمله دارای استحکامات لازم باشند . بنظر میرسد سوخت آن همانند سوخت جت ها نوعی نفت باشد . تصور کنید که موتور جتی به طور عمودی در ظرف پرواز کننده قرار داده شود که برای پرواز افقی اندکی به چپ یا راست بتواند کج شده یا تمایل پیدا کند . شرکت سازنده سایفر تخصص در ساختن هواپیما های از نوع خیزندهء قائم دارد و این هواپیما ها دارای مکانیسم عمود کردن موتور جت خود نسبت به زمین در موقع خیزش از روی زمین است و نیروی بسیاری را برای اینکار دارد . با جستجو در اینترنت و پیدا کردن مطالب جدید آنها را پیرو این مطلب خواهید دید .


تصویر




  امتیاز: 1.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 مهر 1384 [14:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

دارا

این سفینه در زبان انگلیسی برای اختصار (VTUA) نام دارد که خلاصه این عبارت است:
Vertical Take Off and Landing Tactical Unmanned Aerial Vehicle
که معنی آن این است :سفینهء هوایی تاکتیکیء خیزش و فرود قائم

این سفیه قادر به برخاستن از ناو های هواپیما بر است و قابل پرواز از ظروف نظامی/دریایی و آبی/خشکی است و یا از ناوشکن ها قادر به برخاستن است (VTUA) ها برای ماموریت های تجسسی کاربری دارد . این هواپیمای ویژه دارای جنگ افزاری 62/5 اینچی است *
خدمه اش روی زمین به تیم دفاعی (گروه آتش) -تیم کنترل دور - تیم تاکتیکی مخابرات - تیم پرتاب و فرود - تیم پشتیبانی لجستیکی و انتقال و ... خلاصه میشود .و آن میتواند بسته به موقعیت محل استفاده تغییر کند .
این هواپیما میتواند از فاصله 8 تا 16 کیلومتری نقطه ای منور با نور لیزر به اندازه دو و نیم متر مربع روی هدف ایجاد کند تا پشتیبانی هوایی بتواند آن نقطه را با موشک بزند .دوستان توجه کنند برای دفاع شاید بشود این نقطه های نورانی را که میتواند مرئی یا غیر مرئی(لیزر زیر قرمز) باشد توسط نیروی خودی و بعمد در نقاط غیر استراتژیک بوجود آورد تا موشک های هوشمند ولی نادان! را تغییر مسیر داد تا نتوانند خرابی ایجاد کنند .اصلا فکر نکنید که همه چیز اینها بی دردسر کار میکند و کاری نمیشود برایش کرد . این نقاط حتی ممکن است از دور دارای درایور باشند تا بدین طریق با کد مخصوصی آنرا برای هواپیماهای مهاجم قابل شناسایی کنند .

لطفا عکسها را بگذارید.

تصویر

تصویر

تصویر




  • این جنگ افزار با کالیبر به این بزرگی و با وزن نسبتا کم احتمالا در حال پرواز معمولی شلیک نمیکند و برای شلیک باید سرعتی نسبتا زیاد داشته باشد تا هواپیما را متلاطم نکند.

  امتیاز: 0.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 مهر 1384 [14:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

دارا

با درود

اختیار دارید آقای خادم ! اما یادتون باشه هر چیزی را که نمیبینید دلیل بر نبودنش نیست اینرا به بابک هم بگویید biggrin ؟ نوشته مرا در باره سایفر بخوانید :

  امتیاز: 2.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 مهر 1384 [14:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

دارا

عکس زیر یک بشقاب پرنده (سایفر) نیروی دریایی آمریکا را نشان میدهد

تصویر


برای پایین آوردن اینگونه سایفر ها باید از موشک کنترل شونده دارای ترکش زیاد استفاده کرد .

  امتیاز: 1.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 مهر 1384 [14:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

دارا
برای دفاع از مواضع مهم و حیاتی نظامی باید از مناطق محصور بین تپه ها و منتهی به جاده ها استفاده کرد و از تونل ها برای قرار دادن وسایل دفاعی استفاده کرد و انرا در سراسر کشور پراکنده کرد و پادگان ها و قرار گاه های نظامی را در جا هایی ساخت که پشتش به کوهستان باشد و آشیانه های هواپیما ها و توپخانه ها و موشک انداز ها باید در دل کوه باشند . د ر مناطق مسطح هم با همین شیوه باید از سطح شروع کرد و تونل هایی باشیب مناسب در دل زمین ایجاد کرد و آنرا ضد ریزش کرد و ورودی و خروجی های مختلف برای عبور خودرو و ماشین الات و پرسنل فراهم کرد . در مناطق ساحلی هم باید به همین ترتیب جان پناه و حفاظ برای موشک انداز ها و رادار ها تهیه کرد .

نسل قدیمی سایفر ها: عکس را ببینید اینها نوع قبلی آن است و UAV نام دارند .

تصویر

تصویر

  امتیاز: 1.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 مهر 1384 [14:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

دارا
سایت زیر تاریخچه و انواع و اقسام سایفر ها را نشان میدهد اینکه این تکنولوژی مال سالهای 1955 به بعد است , و نیم قرن از عمرش میگذرد این پرسش را بوجود میاورد که آیا نسل جدید این بشقاب پرنده ها برای قدرت مانور بیشتر و قابلیت برای پرواز دور امکان دارد که ار نیروی هسته ای استفاده کند ؟جواب این پرسش در ظاهر نه است ,و آن بخاطر آبی است که برای خنک کردن راکتور هسته ای لازم است در دریا ها این کار انجام شدنی است , ولی تابحال هیچ سفینه فضایی که در جو زمین پرواز کند دیده یا شنیده نشده که از این تکنولوژی استفاده کرده باشد .برای اطلاع در باره انواع و اقسام سایفر ها در سایت زیر آنرا مطالعه کنید.



  امتیاز: 1.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 مهر 1384 [14:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

دارا
مطالب پست شده خانم سمیه آگاهی دهنده و به یاد آورنده بود -من بیشتر این اخبار را بخاطر دارم و مثل نویسندهء این مطالب تعجب میکنم که چطور ما به راحتی از این وقایع میگذریم - اگر این اشیاء پرنده همان سایفر ها باشند با یکی دو هواپیما راز آن معلوم نخواهد شد باید یک اسکادران را همرا با هلیکوپتر ها و از بالابه سراغش فرستاد تا راه آنرا ببندند -سایفر ها برای اوج گرفتن سریع طراحی شده اند ولی بخاطر نیروی زیاد مصرفی شاید نتوانند زیاد این کار را تکرار کنند و در اینصورت خلبانان با همکاری و تکیه به وسایل مخابراتی و دستگاه های الکترونیک افزایش دید در شب میتوانند نیروی آنرا تحلیل برده و آنرا بدام بیندازند . این طور کارها به نیروی آماده پرواز در تمام مدت روز و شب نیاز دارد .

  امتیاز: 1.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 مهر 1384 [14:42 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

دارا

آقای مجید آقا پور با سلام و درود -پست های متعدد من در مورد سایفر ها که همان بشقاب پرنده است در اینجا منعکس نشده و شما میخواهید بحث را جمع بندی کنید جمع بندی بدون آن مطالب اشتباه خواهد بود چون از بشقاب پرنده واقعی که آنرا به تفصیل و همراه عکسهای متعدد به این انجمن فرستادم خبری نیست. من بر این گمان بودم که مسائل عقیدتی است که شما آنرا سانسور میکنید نه مطالب علمی, لطفا در همین صفحه محبت کنید و دلیل منعکس نکردن مطالب مرا بیان کنید .تا من بدانم که ساعت ها برای جستجوی مطالب و پیوند آنها اگر منعکس نمیشوند وقتم را تلف نکنم .

  امتیاز: 0.60    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  چهارشنبه 30 آذر 1384 [13:26 ]
  > بحث هفتگی نجوم: بشقاب پرنده‌ها
 

با سلام

  • سرعت بشقاب پرنده‌ها تا چقدر میتواند باشد؟
  • بدنه بشقاب پرنده‌ها تا چه دمایی را میتوانند تحمل کنند؟



  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  دوشنبه 11 دی 1385 [12:38 ]
  اشیاء پرنده ناشناخته
 

سازمان فضایی فرانسه اعلام کرد آرشیو گسترده‌ای از اطلاعات مربوط به رویت اشیاء پرنده ناشناخته (‪ (UFO‬و سایر پدیده‌هایی آسمانی غیرمعمول را منتشر می‌کند. به گزارش خبرگزاری رویترز، `ژاک آرنولد` یکی از مسئولان مرکز ملی تحقیقات فضایی فرانسه (‪ (CNES ‬اعلام کرد این مرکز در ماه ژانویه و یا فوریه مجموعه‌ای شامل اطلاعات مربوط به هزار و ‪ ۶۰۰‬پدیده ناشناخته را منتشر خواهد کرد اما اطلاعات مربوط به افرادی که در این تحقیقات شرکت داشته و یا موفق به ثبت این وقایع شده‌اند محفوظ باقی خواهد ماند.

وی افزود مرکز ملی تحقیقات فضایی فرانسه از حدود ‪ ۳۰‬سال قبل به جمع‌آوری اطلاعات در رابطه با پدیده‌های ناشناخته فضایی مشغول بوده‌است. `آرنولد` اعلام کرد این اطلاعات توسط منابع مختلف، از نیروهای امنیتی گرفته تا خلبانهای هواپیماها و مردم عادی، جمع‌آوری شده‌اند.

برخی علاقه‌مندان پدیده‌های ناشناخته فضایی عقیده دارند با توجه به استقبال گسترده از فیلمهای سینمایی نظیر `یی‌تی‪` ،`ET‬برخورد نزدیک از نو سوم` و نیز `روز استقلال` که در آن انسانها با موجودات فضایی مواجه می‌شوند، احتمالا آرشیو جدید سازمان فضایی فرانسه نیز با استقبال گسترده‌ای مواجه می‌شود. در مجموعه‌ای که به زودی منتشر می‌شود، گزارش شش هزار مشاهده افراد مختلف از هزار و ‪ ۶۰۰‬پدیده ناشناخته فضایی جمع‌آوری شده است.

این اطلاعات در زمان انتشار در آدرس اینترنتی ‪ http://www.cnes.frبرای عموم علاقه‌مندان قابل دسترس خواهند بود.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 11 دی 1385 [13:40 ]
  تشکر از دارا
 

سلام و عرض ادب خدمت همه بچه های رشد

خسته نباشید

تشکر می کنم از همه شما مخصوصا دارا که از مطالب ایشان خیلی لذت بردم. من تازه با این سات و انجمنهایش آشنا شدم.
درود بر شما

مدرس دانشگاه

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  چهارشنبه 13 دی 1385 [07:43 ]
  شی پرنده ناشناس بر فراز آسمان آفریقای جنوبی
 

شاهدان عینی در ایالت لیمپوپوی آفریقای‌جنوبی روز گذشته از فرود آمدن یک شی پرنده ناشناس در حوالی شهرک الیسراس خبر دادند. به گزارش سایت خبری نیوز ‪ ۲۴‬این شیئی پرنده که با هاله‌ای از نور نارنجی رنگ پوشانده شده بود، صدای مهیبی از خود تولید می‌کرد که شباهت زیادی به توربین موتورهای جت داشت.

`لیون راس` از اهالی الیسراس که در بامداد روز شنبه گذشته شاهد ماجرا بوده است، می‌گوید: یک جسم نورانی از میان ابرهایی که آسمان را پوشانده بود، با سرعت عجیبی به طرف زمین سرازیر شده و به نقطه‌ای در حوالی این شهرک اصابت کرده است. به گفته وی، پرنده مزبور به ستاره دنباله‌داری شباهت داشت که جلوی آن دایره‌ای شکل و عقبه آن نارنجی متمایل به قرمز بود. گفته‌های راس را دیگر اعضای خانواده وی که شاهد ماجرا بوده‌اند تایید کرده‌اند، ولی در این‌باره اظهار نظر رسمی نشده است. مشاهده اشیاء پرنده ناشناس بر فراز آسمان آفریقای جنوبی آخرین بار در ماه آوریل ‪ ۲۰۰۶‬در ایالت کوازولوناتال گزارش شده بود.

  • ایرنا

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 14 دی 1385 [05:34 ]
  سه بشقاب پرنده بر فراز شیکاگو
 

همین امروز زسانه اینترنتی بازتاب به نقل از خبرگزاری دیگری نوشته بود که سه بشقاب پرنده توسط چند نفر بر فراز شهر شیکاگو در امریکا مشاهده شده است .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  جمعه 22 دی 1385 [10:05 ]
  کمک مخ های فیزیک
 

ideaبشقاب پرنده ها چگونه بر نیروی جاذبه زمین غلبه می کنند
که می توانند در سطی نزدیک به زمین در هوا معللق بمانند

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 23 دی 1385 [06:15 ]
  پاسخ:کمک مخ های فیزیک
 

مخ که چه عرض کنم - اما اطلاعاتی ناقابل که اگر بدرد کسی بخورد را در اینجا میاورم

فرض کنیم که بشقاب پرنده های فضایی که توسط موجودات غیر زمینی ساخته شده باشند وجود دارند , چون ما آنها را از نزدیک ندیده ایم از تکنولوژی به کار رفته برای شناور کردن سفینه در فضای جو زمین یا کرات دیگر اطلاعی نداریم اما اگر از ظروف هوایی که گاهی از آنها خبر هایی در مطبوعات میبینید میپرسید باید گفت که به همان طریقی که هواپیما ها کار میکند کار میکند که خود آنها میتواند ملخ دار یا دارای موتور جت اما با کاربردی متفاوت باشد. در نوعی که در این مبحث قبلا آنرا معرفی کرده ایم و به سایفر موسوم است در انجمن بگردید تا اطلاعات دیگری را هم مطالعه کنید .

سایفر ها مانند هواپیما های خیزش قائم که از جای خود مانند زنبوری میتواند از موقعیت نشسته برخیزد و با نیرویی که ایجاد میکند طبق قانون عمل و عکس العمل و با فشار ستونی از گاز های سوخته شده به زیر سفینه مانند موشک به طرف بالا حرکت و نسبتا سریع شتاب میگیرد, وقتی سفینه از جا حرکت کرد و در هوا شناور شد به حرکات سریع افقی ادامه میدهد و اینبار اگر بخواهد به نقطه ای از زمین نزدیک شود نیازی به مصرف انرژی زیاد مانند هنگام برخاستن نیست زیرا با سرعت بالا حرکت میکند هر قدر سرعت کند تر باشد مصرف انرژی هم بیشتر خواهد بود - در سفینه هایی که به اقمار مختلف میروند برای اینکه به انرژی زیاد و دفع نیروی جاذبه قمر نیاز کمتری داشته باشند کار های خود را در سرعت بالا انجام میدهند و آن بدین صورت است که برای عکسبرداری از قمر یا سیاره با سرعت به محل نزدیک میشوند و پس از عکس برداری بطور سریع از محل اوج میگیرند تا انرژی گرانبهای سفینه برای مانور کردن و سکانداری کند بیمورد تلف نشود. در مورد این ظروف فضایی به دلایل نظامی همیشه اطلاعاتی مخفی نگهداشته میشوند .

در مبحث سایفر ها در گذشته در این باره بیشتر توضیح داده ام و در صورت پرسش های تازه در حد اطلاعاتم میتوان گفتگو را ادامه داد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  جمعه 10 فروردین 1386 [09:23 ]
  بشقاب پرنده
 

مرکز مطالعات ملی فضایی فرانسه آرشیوی ازاطلاعات درباره بشقاب پرنده‌ها و یا اشیای ناشناخته پرنده را به روی شبکه اینترنت قرار داد. `ژاک پتونه` مسئول گروه تحقیقات پدیده‌های ناشناخته مرکز مطالعات ملی فضایی فرانسه بدون ذکر آدرس اینترنتی سایت بشقاب پرنده‌ها به فرانس پرس گفت:اطلاعات در خصوص بشقاب پرنده‌ها برای استفاده عموم به روی شبکه اینترنت قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش حدود ‪ ۴۰۰‬پرونده در مورد اشیای ناشناخته پرنده در آرشیوهای مرکز مطالعات ملی فضایی در فرانسه در این پایگاه اینترنتی قرار گرفته است.

گفته می‌شود این تعداد پرونده فقط یک چهارم از مواردی است که از دهه پنجاه میلادی در فرانسه در مورد مشاهده اشیای ناشناخته پرنده، گزارش شده است. به گفته ژاک پتونه هر سال ‪ ۵۰‬تا ‪ ۱۰۰‬مورد ادعا مربوط به مشاهده اشیای پرنده مطرح می‌شود که فقط ‪ ۱۰‬درصد آنها مورد تحقیق تکمیلی قرار می‌گیرند.

  • منبع: ایرنا

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 13 فروردین 1386 [04:58 ]
  سایفر از نزدیک
 

دارا

نمای نزدیک سایفر را ببینید دوربین بالای سایفر 360 درجه محیط اطراف را میتواند ببیند . ساختن این وسایل زیاد مشکل نیست و با حمایت و پشتیبانیء یک گروه زبده میتوان این ظروف پرنده را ساخت.


نمای نزدیک سایفر

  امتیاز: 0.00