منو
 صفحه های تصادفی
1-اجتهاد مطلق
انحراف چشم یا استرابیسم
ابوالمعالی صاعدی اسعد بن صاعد
نیروهای وارد بر هواپیما
زباله‌های رادیواکتیو
غلامحسین افشردی
سالاد تخم مرغ
استئومیلیت
کاربردهای انرژی هسته ای
وصیت کتبی حضرت فاطمه به امام علی علیه السلام
 کاربر Online
191 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  شنبه 16 مهر 1384 [04:50 ]
  ‪ ۸۰۰‬بیماری عفونی مشترک بین انسان و حیوان وجود دارد.‪
 


معاون دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران از وجود حدود ‪ ۸۰۰‬بیماری عفونی مشترک بین انسان و حیوان خبر داد.

سید محمد مهدی کیایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، با اشاره بوجود بیماریهای مشترک خطرناک نظیر جنون گاوی و آنفلوآنزای مرغی بین انسان و دام و طیور، بر ضرورت توجه بیشتر به دامپزشکی تاکید کرد. وی با بیان آنکه کم توجهی به مسایل بهداشتی حیوانات بویژه دام و طیور ، جامعه را با خطر شیوع بیماریهای مشترک تهدید می‌کند، وی افزود: هم‌اکنون بخش بزرگی از جامعه به فعالیتهای مربوط به دام و طیور و آبزیان اشتغال دارند که در صورت بی‌توجهی به این بخش ، افزون بر خسارتهای مالی ، فرصتهای اشتغال نیز از بین خواهد رفت.

وی ارزش اقتصادی دام ، طیور ، آبزیان و فرآورده‌های آن را بسیار بالا دانست و گفت: متاسفانه به اندازه توجهی که در کشور برای منابع فناپذیر نظیر نفت صرف می‌شود، به بخش دام و مسایل دامپزشکی اهمیت داده نمی‌شود. به‌گفته وی ، فرآورده‌های دامی بخش اعظمی از مواد غذایی مصرفی در جامعه را تشکیل می‌دهند که برای افزایش کیفیت این فرآورده‌ها ، توجه به مسایل بهداشتی دام امری ضروری است.

آقای کیایی با اشاره به احتمال شیوع بیماری آنفلوآنزای مرغی در ایران ، اظهار داشت: تحقیقات زیادی برای مبارزه با این بیماری و سایر بیماریهای مشترک در مراکز دانشگاهی در حال انجام است و دانشگاهیان برای مقابله با شیوع احتمالی این بیماری در کشور آماده همکاری هستند. وی ، تامین ابزار و امکانات لازم برای پیشگیری از شیوع بیماریهای مشترک را امری ضروری خواند و گفت: متاسفانه امکانات و اعتبارات لازم برای این امر در اختیار بخش دامپزشکی قرار ندارد.

وی افزود: هم‌اکنون کمبود اعتبارات در بخش آموزشی دانشکده‌های دامپزشکی نگران ‌کننده است و مسئولان باید در این خصوص اقدام اساسی انجام دهند. به ‌گفته وی ، اهمیت دامپزشکی کمتر از پزشکی نیست و بسیاری از یافته‌های پزشکی از طریق تحقیق بر روی حیوانات حاصل می‌شود و بر این اساس ، باید دامپزشکی نیز همچون پزشکی مورد توجه مسئولان قرار گیرد.




  امتیاز: 0.00